У Києві продаж приміщень здійснюється в онлайн-форматі

На сьогодні велика кількість підприємців бере участь в аукціонах з продажу комерційних приміщень у Києві, Дніпрі, Львові та інших містах України. Якщо вам також цікаві вищезгадані торги, то ми рекомендуємо звернути увагу на електронну систему Прозорро.Продажі. Саме на аукціонах Prozorro.Sale ви знайдете величезну кількість об’єктів державної, комунальної та приватної власності, що реалізуються за ринковими цінами.

Наприклад, на сайті офіційного майданчика sale.uub.com.ua доступні приміщення різного цільового призначення в майже усіх містах України, зокрема й столиці. Для здійснення торгівлі на Prozorro.Sale необхідно акредитуватися на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Продаж приміщень у м. Київ - як правильно вибрати об’єкт

Комерційна нерухомість - це збірна категорія, що об’єднує нежитлові будівлі та їх частини. Використовуються такі об’єкти для ведення господарської діяльності. За цільовим призначенням комерційну нерухомість поділяють на:

  • торгову;
  • офісну;
  • складську;
  • промислову;
  • готельну;
  • соціальну.

Крім цього, окремо виділяють категорію комерційної нерухомості “вільного” призначення. Тобто, це об’єкти, які можна використовувати в будь-якій діяльності. Якщо ви бажаєте придбати нежитлові площі в Києві, аукціони з продажу приміщень на Prozorro.Sale - це саме те, що вам потрібно.

Серед підприємців існує вислів, що “комерційна нерухомість має заробляти кошти”. Для цього потрібно, щоб приміщення мало характеристики, які підійдуть конкретно для вашого бізнесу. Саме тому, перш ніж купити об’єкт, необхідно проаналізувати його параметри:

  1. Розташування. Близькість до зупинок громадського транспорту, мікрорайон населеного пункту тощо.
  2. Цільове призначення. Наприклад, якщо ви купуєте спеціалізоване офісне приміщення, то ваші витрати на облаштування вже будуть меншими. Крім цього, ви можете вести свою діяльність не порушуючи закон.
  3. Площа та планування.

Однак на сьогодні постійне володіння нерухомістю доступне не для всіх підприємців. Основна проблема полягає в тому, що купівля вимагає від інвестора великого одноразового вкладення коштів. Попри це, більшість бізнесменів надають перевагу саме постійному володінню нерухомістю, адже це надає можливість будувати плани на майбутнє та не залежати від орендодавця.

Продаж приміщення в Києві на аукціонах Прозорро.Продажі

Вартість нежитлових об’єктів в Україні коливається в надзвичайно широкому діапазоні, адже залежить від розташування, площі, цільового призначення та інших факторів. Однак сьогодні у підприємців немає проблем з вибором комерційної нерухомості, адже в нашій державі існує величезна база аукціонів з продажу приміщень у Києві, Дніпрі та інших містах. Мова йде про Prozorro.Sale - електронну торгову систему, через яку й здійснюється реалізація більшості активів державної та комунальної власності.

Взяти участь в аукціонах досить легко через будь-який з майданчиків Прозорро.Продажі, наприклад, ТОВ “Українська універсальна біржа”. Не забувайте, що ви можете налаштувати Viber- i Telegram-бот від УУБ для отримання інформації про нові лоти в системі Prozorro.Sale.