Продати приміщення у Львові через майданчик УУБ

Якщо ви плануєте купити нежитловий об’єкт у західній столиці України, рекомендуємо звернути увагу на майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”. Саме на електронних аукціонах з продажу приміщень у Львові, Києві, Дніпрі, Одесі тощо, що здійснюються в торговій системі Прозорро.Продажі, доступні найвигідніші пропозиції на ринку комерційної нерухомості.

Для здійснення торгівлі вам необхідно перейти на офіційний сайт майданчика Української універсальної біржі (sale.uub.com.ua) та пройти нескладну процедуру акредитації. Після цього ви отримаєте доступ до величезної бази з об’єктами комерційної нерухомості, зокрема й у Львові.

Продаж приміщень у м. Львів - де знайти найвигідніші варіанти

Купівля приміщення у будь-якому місті України - це досить серйозний крок, який передбачає велике одноразове вкладення коштів. Однак лише після придбання нежитлового об’єкта інвестор може впевнено будувати плани на майбутнє. Крім цього, купівля комерційної нерухомості дозволяє економити кошти, які щомісячно витрачає орендар.

На сьогодні найвигідніші варіанти з нежитловими об’єктами представлені на електронних аукціонах з продажу приміщень у Львові та інших населених пунктах України. Власне торги здійснюються в електронній торговій системі Прозорро.Продажі. Для участі в аукціонах достатньо акредитуватися на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”, обрати найцікавіший лот та подати заявку на участь.

Для потенційних інвесторів питання вартості приміщень є надзвичайно актуальним. Загалом ціна на комерційну нерухомість у будь-якому місті може суттєво різнитися, навіть якщо об’єкти мають схожі параметри. Річ у тому, що у Львові, як і в інших населених пунктах, вартість приміщень, продаж яких здійснюється в системі Prozorro.Sale, залежить від низки факторів, які умовно об’єднують у 3 групи:

  1. Розташування. Зрозуміло, що приміщення в центрі міста буде дорожчим за об’єкт, що знаходиться у передмісті.
  2. Цільове призначення. Нагадуємо, що за цим показником приміщення поділяються на торгові, офісні, складсько-промислові, готельні, соціальні.
  3. Площа та планування. Зазвичай, саме від цього фактора найбільше залежить вартість приміщення.

Перш ніж купити нежитловий об’єкт, потрібно детально проаналізувати всі “за” та “проти”. Щоб ваша інвестиція була вдалою, необхідно з’ясувати - чи існуватиме попит на товар чи послугу у вибраному місці. Наприклад, якщо ви плануєте відкрити продуктовий магазин, то робити це на окраїні міста - нерентабельно. І навпаки, для промислового підприємства чи складу саме незаселені частини населеного пункту є найкращим варіантом.

У Львові найвигідніші варіанти з продажу приміщень доступні на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Офіційний майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа” постійно удосконалює функціонал, щоб зробити процес участі в аукціонах максимально комфортним. Наприклад, фахівці УУБ створили чудові боти в Telegram i Viber, налаштувавши які користувачі можуть отримувати оперативну інформацію про майбутні торги з продажу приміщень у Львові, Києві, Дніпрі чи будь-якому іншому місті України.

Для уточнення інформації про електронні аукціони, зателефонуйте за номером (044) 221-32-33. Фахівці Української універсальної біржі нададуть вам якісну підтримку.