Приміщення в новобудовах продаються на Prozorro.Sale

Завдяки електронній торговій системі Прозорро.Продажі купити комерційну нерухомість у новобудовах стало надзвичайно просто. На офіційних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” ви знайдете повний перелік об’єктів, що доступні для купівлі. До речі, продаж приміщень у новобудовах на Prozorro.Sale здійснюється від власника без будь-яких посередників.

Переглянути доступні для купівлі об’єкти надзвичайно просто. Перейдіть на сайт sale.uub.com.ua, оберіть розділ “Продаж нерухомості” та знайдіть потрібний вам лот. Ви також можете використати фільтри, що значно прискорить вибір об’єкта, а отже зекономить ваш дорогоцінний час.

Як продати приміщення в новобудові на майданчику Української універсальної біржі

Кожен підприємець прагне купити комерційне приміщення без посередника. Таким чином користувач економить кошти та час. Купівля комерційних об’єктів чудово підійде для підприємців, які хочуть розпочати власну справу, а також для тих, хто планує у майбутньому здавати об’єкт в оренду. Крім цього, можна придбати нерухомість з метою її переоснащення та перепродажу за більш вигідною ціною.

Чому аукціони з продажу приміщень у новобудовах мають неабиякий попит? Все надзвичайно просто - кожен підприємець хоче, щоб його бізнес розвивався. Для цього потрібне приміщення, що матиме вигідні характеристики (розташування, планування тощо). Саме комерційні об’єкти в новобудовах створюють усі можливості для розвитку вашого бізнесу.

На сьогодні забудовники заздалегідь виділяють перший та цокольний поверх будівель саме під нежитлові приміщення. При цьому у новобудовах, найчастіше, можна зустріти об’єкти різного призначення:

  • офісного;
  • торгового;
  • виробничого;
  • складського тощо.

Обираючи нежитлове приміщення в новобудові потрібно чітко розуміти особливості вашого бізнесу. Саме тому при виборі об’єкта ми рекомендуємо проаналізувати 3 найважливіші характеристики:

  1. Місцезнаходження. Розташування бізнесу в новобудові передбачає наявність клієнтів, якими є мешканці житлового комплексу. Однак для отримання максимальної вигоди потрібно, щоб відвідувачами вашого кафе чи салону були люди, що не проживають в ЖК. Саме тому необхідно розташувати бізнес у максимально людному місці, тобто купувати приміщення в новобудові, яка знаходиться в центрі міста або поблизу нього.
  2. Інфраструктура. Купуючи приміщення потрібно подбати, щоб поруч була достатня кількість паркомісць. Буде чудово, якщо неподалік знаходиться зупинка громадського транспорту.
  3. Ціна. Купуючи комерційну нерухомість у новобудові, ви отримуєте профільне приміщення за меншою вартістю, ніж у спеціалізованому торговельному чи бізнес-центрі.

Продаж приміщень у новобудовах на е-аукціонах Прозорро.Продажі

На сьогодні торгівля на Прозорро.Продажі здійснюється за багатьма напрямами. Продаж комерційних приміщень, зокрема в новобудовах, є одним із найпопулярніших сегментів. Переглянути перелік доступних лотів та власне взяти участь в аукціонах ви можете на будь-якому з офіційних майданчиків, наприклад на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Скористайтеся приємним бонусом та налаштуйте боти в месенджерах Viber i Telegram. З їх допомогою ви зможете отримувати сповіщення про нові аукціони з продажу нерухомості.