Продаж приміщень під торгівлю здійснюється на аукціонах Prozorro.Sale

Вкладення коштів у комерційну нерухомість – один із найпопулярніших напрямів серед інвесторів. Останніх приваблює, перш за все, рентабельність купівлі нежитлових об’єктів, що дозволяє отримувати стабільний дохід від їх використання.

На сьогодні офісні та торгові приміщення, продаж яких здійснюється на аукціонах електронної торгової системи Прозорро.Продажі, є найбільш вживаними категоріями комерційної нерухомості. Неабиякий попит на вищезгадані об’єкти пояснюється їх швидкою окупністю. Переглянути повний перелік доступних для купівлі торгових приміщень ви можете на сайті офіційного майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” (sale.uub.com.ua).

Торгові приміщення - продаж об’єктів за вигідними умовами на ТОВ “Українська універсальна біржа”

Комерційна нерухомість - це обов’язковий атрибут будь-якого бізнесу. Одне із головних проблемних питань для підприємців - орендувати чи купити нежитловий об’єкт? Насправді обидва варіанти мають як переваги, так і недоліки. Наприклад, говорячи про купівлю-продаж торгового приміщення потрібно розуміти, що доведеться зробити велике одноразове фінансове вкладення. Однак в такому випадку інвестор убезпечує себе від будь-яких ризиків, які можуть виникнути в орендаря.

Згідно з різними статистичними даними, майже 25% нових бізнес проектів вимушено закриваються саме через неправильний вибір об’єкта. Уникнути подібних ситуацій допоможуть електронні майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Використовуючи фільтри на офіційному сайті УУБ (sale.uub.com.ua) ви можете легко підібрати необхідний об’єкт за безліччю параметрів (ціна, площа, регіон тощо).

Купуючи торгове приміщення потрібно врахувати наступні фактори:

  1. Розміри та планування. Необхідно з’ясувати, чи придатне конкретне приміщення для комфортної роботи вашого персоналу. Також потрібно вивчити об’єкт на наявність інженерних комунікацій, складів тощо.
  2. Загальний стан будівлі.
  3. Розташування. Якщо ваш бізнес є клієнтоорієнтованим, то розміщення в центральній частині, де є розвинена транспортна мережа - це необхідність.

На сьогодні найвигіднішим варіантом купівлі торгового приміщення є аукціони з продажу комерційної нерухомості, що проходять в електронній торговій системі Прозорро.Продажі. Використовуючи модуль Prozorro.Sale учасники отримують найвигідніші умови на відповідному ринку.

Вигідно продати торгове приміщення можна на Прозорро.Продажі

Якщо ви бажаєте розпочати чи розширити вже наявну справу - рекомендуємо вам звернути увагу на аукціони з купівлі/продажу торгових приміщень, що проходять в електронній торговій системі Прозорро.Продажі.

Для здійснення торгівлі на Prozorro.Sale необхідно пройти акредитацію на одному з офіційних майданчиків, наприклад, на ТОВ “Українська універсальна біржа”. Пришвидшити процес пошуку потрібного лоту допоможе налаштування Email-розсилки та ботів УУБ в Telegram i Viber. Також не забувайте долучатися до офіційної сторінки Української універсальної біржі у Facebook, де ми регулярно публікуємо інформацію про аукціони з продажу та оренди комерційної нерухомості.