Торгові приміщення у Вінниці продаються на майданчику УУБ

Вінниця - чудове місто для тих, хто планує розпочати власний бізнес. Промисловість, сфера послуг, торгівля та інші напрями діяльності успішно розвиваються в цьому населеному пункті. І це не дивно, адже Вінниця щорічно займає лідерські позиції в рейтингу міст з найбільшою інвестиційною привабливістю.

На сьогодні найрентабельнішим напрямом діяльності є продаж товарів. Спектр продуктів, які ви можете реалізовувати є надзвичайно широким - від одягу до автомобілів. Успішність вашого бізнесу, а відповідно й майбутній прибуток, залежить від правильного вибору комерційної нерухомості.

На аукціонах з продажу торгових приміщень у Вінниці, Києві, Одесі та інших містах України, що проходять на Prozorro.Sale, ви знайдете сотні цікавих об’єктів, які до того ж реалізуються за ринковими цінами. Акредитуйтеся на майданчику Української універсальної біржі та беріть участь у прозорих торгах.

Продаж торгових приміщень у Вінниці на електронних аукціонах в ЕТС Prozorro.Sale

Купуючи торгове приміщення у Вінниці, як і в будь-якому іншому місті України, необхідно ретельно аналізувати всі його параметри, адже це впливає на успішність вашої майбутньої справи. Зрозуміло, що кожен окремий бізнес потребує індивідуального вибору об’єкта. Однак існують критерії приміщень, які необхідно враховувати кожному інвестору:

  1. Розташування. Продуктові точки вигідніше розташовувати в спальних районах, а от брендові магазини навпаки - у престижних частинах міста.
  2. Призначення об’єкта. Наприклад, відкриваючи ювелірний магазин буде вигідніше придбати спеціалізоване приміщення з відповідним плануванням, площею тощо. Це значно рентабельніше, ніж купувати будь-яку іншу нерухомість та переобладнувати її для власних цілей.
  3. Транспортна доступність. Близькість до зупинки громадського транспорту чи станції метро стане чудовою можливістю для розширення клієнтської бази вашого бізнесу.
  4. Стан прилеглої території. Обираючи об’єкт обов’язково звертайте увагу на стан дорожнього/тротуарного покриття поруч з вашим приміщенням тощо. Навіть такі дрібниці можуть зменшити клієнтопотік.

Вартість торгових приміщень, продаж яких у Вінниці, Києві, Дніпрі та інших містах здійснюється на Prozorro.Sale, коливається в надзвичайно широкому діапазоні. Найвигідніші варіанти представлені на аукціонах в ЕТС Прозорро.Продажі. Переглянути доступні лоти ви можете на будь-якому з офіційних майданчиків, наприклад на сайті Української універсальної біржі (sale.uub.com.ua).

Продати торгове приміщення у Вінниці можна на майданчику Української універсальної біржі

За час існування системи Прозорро.Продажі на її офіційних майданчиках було проведено 470 тисяч аукціонів, зокрема з продажу торгових приміщень у Вінниці та інших містах України. Загалом торгівля на Prozorro.Sale здійснюється за багатьма напрямами: земельні ділянки, транспортні засоби, об’єкти малої приватизації тощо.

Якщо ви бажаєте дізнатися більше про е-аукціони, скористайтеся допомогою персонального менеджера офіційного майданчика Української універсальної біржі. Наші фахівці підтримують клієнтів на всіх етапах торгів - від моменту акредитації на sale.uub.com.ua до підписання договору.

Обрати актуальний лот ви можете самостійно, використовуючи фільтри на сайті майданчика. Однак існує спосіб, який значно спрощує процедуру пошуку об’єктів - боти в Telegram та Viber, а також регулярна Email-розсилка. Налаштуйте їх та отримуйте оперативні дані про майбутні аукціони з продажу комерційної нерухомості.