У Дніпрі виробничі приміщення продаються на онлайн-торгах

Підприємці, що бажають розпочати чи розширити свою діяльність, постійно знаходяться в пошуку виробничих приміщень. На сьогодні на ринку комерційної нерухомості для представників бізнесу доступні сотні подібних об’єктів у різних куточках нашої держави.

Для того, щоб придбати нерухомість за вигідними умовами, потрібно детально проаналізувати всі пропозиції, які є на відповідному ринку. В електронній торговій системі Prozorro.Sale доступні найкращі варіанти. На офіційних майданчиках Прозорро.Продажі ви знайдете безліч аукціонів з продажу виробничих приміщень, зокрема в Дніпрі.

Продаж виробничих приміщень у Дніпрі в системі Прозорро.Sale

Особливість системи Prozorro.Sale полягає в тому, що вона дозволяє реалізовувати державні та комунальні активи, зокрема й комерційну нерухомість, за відкритими умовами. Для прикладу, сьогодні на балансі різних держструктур та компаній знаходиться величезна кількість виробничих приміщень, які ніде не використовуються або ж експлуатуються, але є збитковими. Єдиним логічним виходом з цієї ситуації є продаж таких об’єктів.

Реалізація комерційної нерухомості здійснюється в електронній торговій системі Prozorro.Sale. Остання створена у 2016 році з метою усунення корупційних проявів у сфері купівлі/продажу державного та комунального майна. Як показав час - Прозорро.Продажі є надзвичайно ефективним механізмом, що дозволяє реалізовувати активи за вигідними умовами. Так, за весь період функціонування на Prozorro.Sale було проведено понад 470 тисяч аукціонів, які дозволили державі отримати 62 млрд грн додаткового доходу.

Якщо говорити про продаж виробничих приміщень у Дніпрі та інших містах України на Прозорро.Продажі, то на сьогодні для потенційних інвесторів доступні об’єкти різних масштабів:

  • малі - зазвичай це переобладнана нерухомість, що розташована в житлових будівлях (склади, прибудови, підвали тощо);
  • середні - великі частини промислових об’єктів;
  • цілі виробничі комплекси.

Усі вищезгадані об’єкти нерухомості ви можете зустріти на аукціонах в електронній системі Прозорро.Продажі. Остання вже неодноразово демонструвала свою ефективність, що дозволило завоювати неабияку прихильність замовників та інвесторів.

Виробничі приміщення у Дніпрі продаються на майданчику УУБ

На офіційних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” для купівлі доступні найрізноманітніші об’єкти. Обрати найцікавіше приміщення можна самостійно або ж скористатися консультацією фахівців УУБ. Останні допоможуть вам:

  • знайти цікавий об’єкт;
  • розробити стратегію на аукціон;
  • розібратися в процедурі проведення торгів;
  • підписати договір за результатами аукціону тощо.

Крім цього, наш майданчик пропонує ще кілька переваг, серед яких боти в Telegram і Viber та Email-розсилка, налаштувавши які ви зможете отримувати інформацію про майбутні торги з продажу виробничих приміщень у Дніпрі чи будь-якому іншому місті України.