Продам землю у Харкові за прозорими умовами

Законний продаж землі у Харкові та інших містах України - це конституційне право українців, яке тривалий час обмежувалося дією мораторію та інших стримуючих факторів. Зокрема однією із головних проблем вищезгаданого ринку була відсутність прозорого механізму реалізації угідь.

Однак вже сьогодні ви можете вільно купити або продати землю у Харкові або будь-якому іншому населеному пункті України на справедливих торгах, що проходять на майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі. Однією із найнадійніших платформ є ТОВ “Українська універсальна біржа”. Реєструйтеся на майданчику sale.uub.com.ua та ставайте учасником прозорого ринку землі.

Особливості торгів з продажу землі у Харкові за оновленою процедурою

Нещодавно Верховною Радою було прийнято постанову, яка визначає ДП “Прозорро.Продажі” адміністратором торгів угіддями. Це означає, що аукціони з продажу землі у Харкові та інших населених пунктах України будуть проходити в електронному форматі на спеціальних майданчиках, які мають відповідну акредитацію. Зокрема на платформі ТОВ “Українська універсальна біржа” ви знайдете велику кількість торгів з реалізації угідь приватної, державної та комунальної власності.

Перш ніж купити або продати ділянку, рекомендуємо детально проаналізувати її ціну, яка залежить від низки факторів:

  • розташування - на вартість землі впливає регіон;
  • площа;
  • цільове призначення - наприклад, ділянка під забудову буде дорожчою, ніж сільськогосподарське угіддя;
  • інфраструктура - наявність поруч транспортного сполучення;
  • продуктивність (стосується земель сільськогосподарського призначення);
  • величина можливого прибутку.

Сьогодні на торгах ТОВ “Українська універсальна біржа” можна знайти угіддя різного цільового призначення: сільськогосподарського, під забудову, водного фонду, рекреаційні тощо. Однак купити с/г землю державної або комунальної власності не вийде, адже вона залишається під дією мораторію.

Нагадуємо, що на торгах ТОВ УУБ можна купити, продати, орендувати або здати в тимчасове користування не тільки угіддя, а й інше цінне майно: нерухомість, транспортні засоби, вагони, об’єкти спиртової галузі тощо.

Як продати землю у м. Харків через торги електронної платформи ТОВ УУБ

Прямо зараз ви можете стати учасником земельних торгів. Для цього достатньо пройти просту процедуру реєстрації на майданчику sale.uub.com.ua.

Через аукціони ТОВ “Українська універсальна біржа” ви можете купити або продати землю у Харкові за найвигіднішими умовами. Якщо у вас виникнуть труднощі з поданням документів чи сплатою внесків, зверніться до фахівців нашого майданчика. Вони нададуть вам якісну юридичну та технічну підтримку.

Більше новин УУБ ви дізнаєтеся після підписки на нашу офіційну сторінку у Facebook. А отримувати миттєві сповіщення про появу нових торгів угіддями в системі Прозорро.Продажі допоможуть спеціальні земельні боти у Viber і Telegram.