У Борисполі земля на продаж виставляється за прозорою процедурою аукціону

Зміни в українському законодавстві, зокрема в агросекторі, дозволили проводити продаж землі в Борисполі та інших містах на абсолютно чесних і прозорих умовах. Так, Кабмін ухвалив постанову, згідно з якою ділянки несільськогосподарського призначення державної і комунальної власності реалізуються виключно через аукціони системи Прозорро.Продажі. На спеціальних майданчиках на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» ви знайдете лоти з угіддями водного фонду, промислового значення, лісогосподарські та багато інших.

Як проходить продаж землі в Борисполі та інших регіонах

Бориспіль є стратегічно важливим містом з населенням 55 тис. осіб. Головна його відмінність – наявність українського аеропорту, який забезпечує 60% авіаційних перевезень. Щороку близько 10 мільйонів пасажирів користуються його послугами та здійснюють міжнародні перельоти. Аеропорт має дві злітно-посадкові смуги та є єдиним в Україні, який забезпечує трансатлантичні рейси.

Затвердивши використання електронної торгової системи Prozorro.Sale для продажу землі в Борисполі та на решті території України, влада забезпечила чесність та справедливість цієї процедури. Тепер приховані платежі чи тіньові схеми недоступні для недобросовісних учасників ринку. Ви можете придбати без зайвої бюрократії окремі площі для зведення будинку, комерційних приміщень, промислових об’єктів тощо. Ділянки на торги виставляють міські, селищні чи сільські ради, регіональні фонди держмайна, окремі особи.

Чітка та зрозуміла процедура онлайн-аукціону, відсутність договорняків – важливі механізми функціонування земельного ринку, які забезпечує система Прозорро.Продажі. А завдяки роботі онлайн-майданчиків на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» до торгів залучається більше клієнтів, а вони у свою чергу можуть придбати потрібний об’єкт, не виходячи з дому.

Земля в Борисполі на продаж виставляється на майданчику ТОВ УУБ

Для бажаючих придбати земельну ділянку в Борисполі є беззаперечна перевага, адже це місто розташоване всього за 40 км від столиці. І, зважаючи на потік людей, тут вигідно відкрити готель чи хостел, кафе або ж цілодобовий супермаркет. 

На аукціоні з продажу землі в Борисполі в системі Прозорро.Продажі ви з легкістю знайдете ділянку для будь-якого з цих комерційних приміщень та отримуватимете в подальшому стабільний дохід від підприємницької діяльності. 

Державні або комунальні активи різних видів доступні користувачам системи Prozorro.Продажі на майданчику sale.uub.com.ua. Від наших професійних менеджерів ви отримаєте детальну інформацію про участь у торгах, необхідну технічну і юридичну підтримку. Звернутися до контактного центру ТОВ УУБ можна за телефоном (044) 221-32-33. А завдяки інтуїтивному інтерфейсу майданчика ви швидко авторизуєтесь та знайдете потрібний лот.

Отримуйте сповіщення про оголошення нових торгів з реалізації землі в Україні, використовуючи спеціальні боти в Телеграм та Вайбер.