Продати землю в Дніпрі можна на електронних торгах

Нещодавно в Україні були прийняті рішення, що покликані зробити продаж землі в Дніпрі та інших містах нашої держави абсолютно відкритим та справедливим. Досягти поставленої мети допоможе система Прозорро.Продажі та її офіційні електронні майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”, які вже більш ніж протягом п’яти років забезпечують прозору реалізацію майна різних форм власності.

Продаж землі в Дніпрі через офіційні акредитовані майданчики

Відкриття ринку землі в Україні - це багатостраждальне питання, розв’язання якого відтягувалося десятиліттями. Українські чиновники, борючись за свої рейтинги, постійно наголошували на непотрібності та недопущенні вільного обігу угідь. І громадяни нашої держави, через відсутність правильної інформаційної політики, досить легко піддавалися цій маніпуляції.

Однак радикальні зміни на ринку землі все ж відбулися минулого року. Спочатку було скасовано мораторій на обіг сільськогосподарських угідь (стосується лише приватних наділів), а пізніше надано дозвіл на відчуження державних та комунальних ділянок різного цільового призначення (крім аграрних).

Однак відкриття ринку з продажу землі в Дніпрі та інших куточках нашої держави - це лише перша частина відповідної реформи. Іншим, не менш важливим етапом, була розробка механізму реалізації угідь. На щастя в Україні вже є такий інструмент - автоматизована торгова система Prozorro.Sale.

ДП “Прозорро.Продажі” було створено 2016 року як механізм боротьби з корупційними зловживаннями у сфері реалізації державного, комунального та приватного майна. Загалом ця система складається з двох рівнів, де власне Prozorro.Sale є єдиною базою даних про всі об’єкти, що виставлені на продаж, а спеціальні акредитовані майданчики відповідають за взаємодію покупців з організаторами.

Вже зараз ви можете купити або продати землю в Дніпрі чи будь-якому іншому населеному пункті України через платформи Прозорро.Продажі. Одним із найнадійніших майданчиків, який уже неодноразово доводив свою ефективність, є ТОВ “Українська універсальна біржа”. Зареєструйтеся на sale.uub.com.ua, щоб взяти участь у земельних торгах.

Як відбувається продаж землі у Дніпрі через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

У чому переваги нашого майданчика? ТОВ УУБ функціонує з 1997 року. За цей час ми встигли накопичити величезний досвід, тому наші фахівці знають, як зробити вашу участь в аукціонах комфортною. Крім того, ТОВ “Українська універсальна біржа” є тим майданчиком, який надає повний спектр послуг:

  • спеціальні боти у Viber і Telegram, які допоможуть вам отримувати миттєві сповіщення про появу нових торгів з продажу землі в Дніпрі та інших містах України прямо на свій смартфон;
  • регулярна Email-розсилка;
  • сторінка у Facebook, де ми постійно публікуємо новини біржі та актуальну інформацію про майбутні торги;
  • регулярні тренінги та семінари;
  • чудова технічна та юридична допомога наших фахівців. Для консультації просто зателефонуйте за номером (044) 221-32-33.