Земля у Дрогобичі продається на електронних аукціонах

В останні роки в Україні набув чималої популярності процес реалізації різного майна та активів на електронних торгах. З 2021 року на онлайн аукціонах з’явився новий напрям - продаж землі, зокрема й у Дрогобичі.

Електронні торги надають можливість розширити доступ потенційних покупців до угідь різного цільового призначення та зробити процес їх реалізації більш ефективним. Більше не потрібно фізично бути присутніми на торгах або чекати в довгих чергах для подачі документів. Зараз можна легко зареєструватися на майданчику sale.uub.com.ua та брати участь у торгах, навіть не виходячи з дому.

Які ділянки продаються у Дрогобичі на торгах системи Prozorro.Sale

У системі Prozorro.Sale у місті Дрогобич продаються різноманітні земельні ділянки, які можуть відповідати різним потребам та інтересам покупців:

  1. Сільськогосподарські. У Дрогобичі є значна кількість с/г земельних ділянок, які пропонуються на торгах. Це можуть бути поля для вирощування зернових, овочів, фруктів. Ділянки такого типу можуть бути цікавими для фермерів та інвесторів у сільське господарство.
  2. Промислові та комерційні землі. Продаються також ділянки для розміщення промислових або комерційних об'єктів: виробничих об’єктів, складів, магазинів чи офісних будівель. Це може бути цікаво для підприємців, які шукають місця для розвитку свого бізнесу.
  3. Землі під житлову забудову. У Дрогобичі можна знайти ділянки, які можуть бути використані для будівництва приватних будинків, котеджів чи багатоквартирних житлових комплексів.
  4. Землі для рекреаційного та туристичного використання. Також можна знайти земельні ділянки, які підходять для зон відпочинку.

Важливо відзначити, що система Prozorro.Sale сприяє підвищенню прозорості та конкуренції на ринку земельних ресурсів. Покупці отримують доступ до важливої інформації та можуть брати участь в аукціонах онлайн, що надзвичайно зручно в реаліях сьогодення.

Продаж землі в Дрогобичі на майданчику УУБ - як долучитися до торгів

Аукціони з продажу землі в Дрогобичі на майданчику Української універсальної біржі - це можливість для підприємців придбати цінні земельні ресурси в цьому прекрасному місті. Долучитися до торгів - просто, і ось як це зробити:

  1. Зареєструйтеся на майданчику sale.uub.com.ua.
  2. Виберіть лот, який вас найбільше зацікавив.
  3. Ознайомтеся з умовами та датою проведення торгів.
  4. Візьміть участь в аукціоні.
  5. Оформіть документи у разі перемоги в торгах.

Якщо ви вперше плануєте взяти участь в аукціоні чи маєте деякі питання стосовно процесу - проконсультуйтеся з фахівцями Української універсальної біржі, зателефонувавши за номером (044) 221-32-33.

Також не забувайте, що ви можете використати додатки УУБ, які допоможуть швидко та без зайвих зусиль знаходити цікаві торги у потрібному вам регіоні. Для цього налаштуйте Email-розсилку, Viber- і Telegram-бот, та долучіться до сторінки Української універсальної біржі у Facebook.