Земля в Дублянах на продаж виставляється на відкритих торгах

З 2021 року продаж землі в Дублянах, як і в інших куточках України, доступний для всіх землевласників. Несільськогосподарські ділянки можуть виставлятися на торги і від приватних осіб, і від державних чи комунальних організацій. А от аграрні угіддя поки що продають лише власники паїв. 

Процес реалізації цього активу відбувається в електронному форматі на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Одним із них є ТОВ «Українська універсальна біржа». Реєстрація на ньому надасть вам доступ до торгів ділянками різного цільового призначення.

Продаж землі в Дублянах проходить за прозорою процедурою

Дубляни – це місто, яке входить до складу Львівської міської громади та є центром аграрної освіти західної України. Для тих, хто займається фермерською діяльністю, ця місцевість є привабливою насамперед різними видами ґрунтів, цікавим гідрологічним режимом, рослинністю. Ці чинники колись послужили і для відкриття вищої сільськогосподарської школи, яка зараз має статус Львівського національного аграрного університету. 

Окрім цього, в Дублянах розташовано чимало середніх і малих підприємств, які можна розбудовувати і розвивати, купуючи нові ділянки. Місто має значний потенціал у розвитку аграрного та промислового виробництва.

Згідно із новою постановою Кабміну оренда і продаж землі в Дублянах та інших населених пунктах відбувається на електронних аукціонах системи Прозорро.Продажі. Це означає, що потенційні покупці можуть з легкістю знайти потрібну ділянку, а реалізація угідь проходить на чесних та справедливих умовах.

При купівлі враховуйте вартість землі, яка залежить від різних факторів, наприклад, регіон, площа, інфраструктура, потенційний прибуток інвестора, цільове призначення. Щодо останнього чинника зауважимо, що на даний момент в Україні комерційні ділянки є дорожчими за аграрні угіддя. Останні у свою чергу є найпопулярнішим лотом на торгах Prozorro.Sale. Це очевидно, адже сільськогосподарські угіддя складають аж 70% від загального земельного фонду нашої держави. Також великим попитом серед інвесторів користуються ділянки під комерційну та житлову забудову.

Земля в Дублянах на продаж виставляється на майданчику ТОВ УУБ

Скористайтеся можливістю придбати ділянку на офіційному електронному аукціоні з продажу землі в Дублянах чи іншому регіоні України. Проходять такі торги на майданчиках системи Прозорро.Продажі, зокрема на sale.uub.com.ua.

Для участі пройдіть нескладну процедуру реєстрації, сплатіть внески та завантажте потрібні документи. Далі вам потрібно лише запропонувати свою ціну і зробити ставки на трьох раундах аукціону. До ваших послуг консультації наших професійних менеджерів за телефоном (044) 221-32-33.

Не забувайте також підключати зручні земельні Телеграм і Вайбер-боти, за допомогою яких ви будете отримувати сповіщення про торги ділянками різного цільового призначення у конкретній області. Читайте сторінку ТОВ УУБ у Facebook та дивіться корисні відео на нашому YouTube-каналі.