Як продати землю в Харківській області через Prozorro.Sale

Масова діджиталізація постійно диктує все нові й нові умови продажу землі в Харківській області та інших регіонах України. Сьогодні ринок угідь функціонує завдяки офіційним майданчикам системи Прозорро.Продажі в зручному електронному форматі. Відтепер кожен землевласник має законне право на реалізацію свого майна.

Однією з найнадійніших платформ у сфері публічних продажів є ТОВ “Українська універсальна біржа”. На нашому майданчику ви можете з легкістю купити угіддя, нерухомість, транспорт, об’єкти спиртової галузі та безліч іншого цінного майна.

Як вигідно продати землю в Харківській області на аукціонах Прозорро.Продажі

Ще декілька років тому функціонування справедливого ринку землі в Україні здавалося неможливим. Адже велика кількість політичних сил та більша частина українського суспільства виступали категорично проти дозволу на вільний обіг угідь. Однак чинна влада все ж змогла знайти достатню кількість аргументів, щоб переконати українців у позитивних змінах, що відбудуться після відкриття ринку з продажу землі в Харківській області та інших регіонах України. Серед основних завдань, які вирішує вищезгадана реформа, можна виділити наступні:

  • повна детінізація ринку землі;
  • забезпечення одного із конституційних прав українців на вільне розпорядження власністю;
  • підвищення вартості угідь, адже їх реалізація відтепер відбувається на конкурентних засадах;
  • додаткові надходження до держбюджету.

Згідно з нормами чинного законодавства, на електронних торгах можна купити угіддя державної, комунальної та приватної власності. Різниця полягає лише в тому, що першій дві категорії продаються через онлайн-аукціони в обов’язковому порядку, а остання - виключно за бажанням власника.

Варто зазначити, що на торгах майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” ви можете придбати ділянки різного цільового призначення, за винятком сільськогосподарських угідь державної та комунальної власності.

Продаж землі в Харківській області через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Згідно з постановою №1013, адміністратором аукціонів з продажу землі в Харківській області та інших регіонах України є ДП “Прозорро.Продажі”. Сама система Prozorro.Sale є єдиною базою даних про всі торги, а от за встановлення контакту між продавцем і покупцем відповідають спеціальні електронні майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Наша платформа працює на ринку надання біржових послуг з 1997. За понад 24-річну історію діяльності ми накопичили достатньо знань та сформували велику кількість відповідних умінь, що допоможе зробити вашу участь в торгах комфортною.

Однак високий рівень кваліфікації наших співробітників - це лише одна з низки наших переваг:

  • зручний сайт, який з легкістю опанує навіть новачок;
  • спеціальні земельні боти в Telegram та Viber, що допоможуть вам у пошуку потрібних лотів;
  • сторінка у Facebook, де можна знайти безліч новин про торги в системі Прозорро.Продажі;
  • постійні лекції та тренінги;
  • регулярна Email-розсилка.

Переваги нашого майданчика більш ніж відчутні, тому ми рекомендуємо ставати учасниками ринку землі разом з платформою ТОВ “Українська універсальна біржа”.