Продам землю в Києві за ринковою ціною та прозорими умовами

Продаж землі в Києві та в Україні загалом – тепер це можлива опція для вітчизняних землевласників. А інвестор отримає можливість розвивати свій бізнес, купуючи не тільки приватні, а й державні і комунальні ділянки та отримуючи від них прибуток.

Електронні аукціони на Прозорро.Продажі дають можливість придбати землю за рівними і справедливими правилами для всіх учасників, а також об’єктивною ціною, яка формується в результаті конкурентних змагань.

 Продаж землі в Києві – як долучитися до публічних онлайн-торгів

Не один десяток років земельні проблеми гальмували розвиток економіки України. Проведення продажу землі в Києві та на решті територій було заборонено. Однак два останні роки влада активно працює над реформуванням цього сектору. Зокрема було прийнято низку важливих Законів (№ 552-ІХ і № 1444), що дозволяють обіг ділянок різного цільового призначення. Такі торги відбуваються в електронному форматі, адже їхнім адміністратором визначено ДП «Прозорро.Продажі».

На майданчиках Prozorro.Sale, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа», для вас доступні різні види земельних ділянок:

  • сільськогосподарські – є основою аграрного виробництва та тваринництва. Окрім фермерського господарства, вони використовуються для розміщення відповідної інфраструктури та в дослідних цілях;
  • під забудову (житлову чи громадську) – спорудження будівель для обслуговування різноманітних сфер (фінансової, торговельної, освітньої, релігійної тощо);
  • природно-заповідного фонду – площі заповідників, ландшафтних парків, ботанічних садів, заказників та ін.;
  • оздоровчого призначення – експлуатуються з метою облаштування санаторіїв, лікувальних джерел і родовищ;
  • водного фонду – передбачають використання гідрооб’єктів та прибережних зон;
  • енергетики, зв’язку, оборони, промисловості, транспорту та інші – землі такого призначення служать для роботи об’єктів вищеназваних галузей.

Земельні аукціони в системі Прозорро.Продажі приваблюють потенційних покупців зручним онлайн-форматом, відкритістю і чесністю процедури. Після реєстрації на одному з майданчиків, наприклад, ТОВ УУБ ви зможете долучитися до торгів з будь-якої точки світу.

У Києві продаж землі для різного призначення проходить через Прозорро.Продажі

На Прозорро.Продажі земля в Києві є одним з найзатребуваніших об’єктів. Чимало лотів вже доступні на електронних майданчиках на зразок sale.uub.com.ua. Придбати ділянку в потрібному районі та відповідно до заданих параметрів ви можете вже зараз. Для цього вам потрібна лише реєстрація на майданчику.

ТОВ «Українська універсальна біржа» пропонує вам повний спектр послуг за обраним напрямом Prozorro.Sale:

  • консультація менеджерів та супровід під час аукціону;
  • регулярна Email-розсилка;
  • проведення навчальних семінарів із земельної тематики;
  • зручні боти по землі в Telegram та Viber.

Ставайте учасником чесного ринку земельних ділянок на Прозорро.Продажі разом з експертами ТОВ УУБ.