Продати землю в Миколаївській області за ринковою ціною

У 2021 році в Україні повноцінно запрацював ринок землі. Це означає, що будь-який інвестор отримав право на розвиток власної справи, купуючи угіддя різної форми власності: державної, комунальної або приватної. При цьому придбати ділянку можна в зручному електронному форматі, адже всі торги з продажу землі в Миколаївській області та інших регіонах України відбуваються на спеціальних майданчиках системи Прозорро.Продажі.

Як проходять оновлені торги з продажу землі в Миколаївській області

Розгляд питання вільної реалізації угідь в нашій державі відтягувався не один десяток років, що негативно впливало на економіку. Держбюджет щороку втрачав мільйони гривень, землевласники вимушено продавали свої активи за копійки на чорних ринках - все це було логічним наслідком відсутності чесного та справедливого обігу землі.

Однак у 2021 році відбулися історичні зрушення у сфері реалізації угідь. Спочатку було знято мораторій на продаж приватних земель сільськогосподарського призначення, а пізніше - надано дозвіл на відчуження ділянок державної та комунальної власності різного цільового призначення.

Відбуваються такі торги на спеціальних акредитованих майданчиках системи Прозорро.Продажі, одним з найнадійніших із яких є ТОВ “Українська універсальна біржа”. На платформі sale.uub.com.ua для потенційних інвесторів доступні різні види угідь:

  • аграрні - є найбільшим сегментом на земельних торгах. Використовуються для ведення сільського господарства та розміщення відповідної інфраструктури;
  • під забудову - теж є дуже популярним напрямом на електронних аукціонах, адже такі ділянки купують для будівництва об’єктів нерухомості житлової, громадської та комерційної сфер;
  • рекреаційні - використовуються для облаштування зон оздоровлення та відпочинку;
  • водного фонду - передбачають експлуатацію гідрооб’єктів та окультурення прибережних територій;
  • промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та оборони - такі ділянки призначені для використання об’єктів вищезгаданих сфер.

Ще раз нагадаємо, що торги з продажу землі в Миколаївській області та решті регіонів України проходять у зручному онлайн-форматі на спеціальних платформах на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

У Миколаївській області продати землю можна через ТОВ “Українська універсальна біржа”

Щоб стати учасником аукціонів на нашому майданчику потрібно виконати наступні дії:

  • пройти процедуру реєстрації на sale.uub.com.ua;
  • обрати лот;
  • надати необхідні документи та сплатити обов’язкові внески;
  • подати заявку на участь та зробити свою цінову пропозицію.

Як швидко знайти потрібний аукціон? Для цього ви можете скористатися фільтрами на нашому майданчику, щоб відсортувати лоти за наступними параметрами: площа, регіон, бюджет, замовник тощо. Іншим варіантом є налаштування спеціальних земельних ботів у Telegram та Viber, що дозволить отримувати миттєві сповіщення про появу торгів з продажу землі в Миколаївській області та інших куточках України прямо на свій смартфон. Також долучайтеся до офіційної сторінки УУБ у Facebook, щоб дізнаватися більше про аукціони в системі Прозорро.Продажі.