У Запоріжжі продати землю можна через е-майданчики

Ринок угідь в Україні запрацював ще минулого року. Це означає, що кожен землевласник може вільно продавати землю в Запоріжжі чи будь-якому іншому місті нашої держави, а інвестори отримали право на купівлю цих ділянок. При цьому відчуження угідь відбувається в зручному електронному форматі на майданчиках системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Взяти участь у земельних торгах ви зможете після реєстрації на sale.uub.com.ua.

Вигідний продаж землі в Запоріжжі на електронних аукціонах Прозорро.Продажі

Вибір ділянки є одним із найважливіших завдань для потенційного інвестора. Перш ніж купити або продати землю в Запоріжжі чи будь-якому іншому населеному пункті України, ми рекомендуємо детально проаналізувати фактори, які впливають на її вартість:

  • розташування - ділянка поблизу великого міста буде коштувати дорожче, ніж та, що розташована на периферії;
  • цільове призначення - наприклад, угіддя під забудову матиме вищу ціну ніж сільськогосподарська земля тощо;
  • площа;
  • потенційні капіталовкладення та прибуток;
  • наявність неподалік розвинених комунікацій (автошляхів, промислових об’єктів тощо).

Згідно з офіційними даними, найбільшим попитом на земельних торгах Prozorro.Sale користуються сільськогосподарські ділянки. Неабияка популярність саме цього сегменту пояснюється величезною часткою аграрних угідь в загальному фонді - більше 70%. Також останнім часом все більший попит існує на ділянки під забудову.

Прозорро.Продажі - це дворівнева система, де за взаємодію організаторів та покупців відповідають спеціальні акредитовані майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. На торгах УУБ ви можете у два кліки купити чи продати землю в Запоріжжі або іншому місті України. 

Також нагадуємо, що на майданчику sale.uub.com.ua відбувається реалізація й інших цінних активів, серед яких: комерційні приміщення, транспортні засоби, металобрухт, об’єкти спиртової галузі тощо.

Як взяти участь у торгах з продажу землі в Запоріжжі на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Як взяти участь у земельних торгах? Для початку потрібно зареєструватися на майданчику sale.uub.com.ua. Потім виконайте наступний нескладний алгоритм:

  • оберіть лот - можна скористатися спеціальними фільтрами (бюджет, площа, регіон тощо), що значно пришвидшить процес;
  • відправити адміністраторам майданчика документи для перевірки;
  • сплатити реєстраційний та гарантійний внески;
  • подати заявку на участь у торгах;
  • зробити ставку.

Система Прозорро.Продажі є повністю автоматизованою, тому вибір переможця торгів є абсолютно прозорим та відкритим.

Перевагою майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” є якісна технічна та юридична підтримка наших фахівців. Якщо у вас виникнуть проблеми на будь-якому з етапів торгів (реєстрація на майданчику, подача документів або сплата внесків), звертайтеся за номером (044) 221-32-33. Фахівці нашого майданчика з радістю допоможуть вам.

Також наполегливо рекомендуємо підключити спеціальні земельні боти в Telegram та Viber. Налаштовуйте їх за різними параметрами та швидко отримуйте сповіщення про появу нових торгів прямо на свій телефон. Також долучайтеся до нашої офіційної сторінки у Facebook, щоб отримати ще більше інформації про земельні аукціони.