Українська універсальна біржа готова до реалізації майна підприємств банкрутів через систему Прозорро

02 серпня 2019 року Президент України зобов’язав КМУ ввести в дію продаж активів підприємств-банкрутів виключно через електронну систему ProZorro.
Досвід ДП «Прозорро.Продажі» довів, що в Україні продаж державного, комунального, приватного, в т.ч. проблемного майна може бути відкритим, чесним та комерційно успішним. Так, при виставленні на аукціонах «Української універсальної біржі» - офіційному майданчику системи ProZorro.Sale – майна збанкрутілих компаній, всі учасники можуть бути впевнені у незаангажованому ставленні та отриманні максимального прибутку.
За 22 роки фахівці «Української універсальної біржі» провели безліч надскладних торгових операцій. Колосальний досвід організації публічних аукціонів, в тому числі з продажу активів підприємств- та банків-банкрутів, та індивідуальний підхід до кожного клієнта робить платформу sale.uub.com.ua лідером серед електронних майданчиків системи Прозорро, - коментує новину Гладкий Сергій, директор Оператора електронного майданчика УУБ.
Фахівці Української універсальної біржі готові надати будь-яку допомогу в запровадженні цього процесу представникам влади, арбітражними керуючим та майбутнім учасникам електронних аукціонів.
Більше інформації всі бажаючі можуть дізнатися за телефоном (044) 221-32-33.