Продаж комерційної нерухомості в місті Дніпро

Організація бізнесу в Дніпрі неодмінно зіткнеться із проблемою пошуку і покупки приміщення для офісу, відкриття нового магазину, складу й іншого. Як придбати нерухомість за чесною ціною у великому місті? В системі Prozorro.Sale відкрито проект по організації комерційних аукціонів. Тепер юридичні та фізичні особи можуть взяти участь у продажу комерційної нерухомості в Дніпрі або іншому місті України.
Для організації бізнесу на офіційних майданчиках електронних аукціонів системи Прозорро.Продажі реалізуються будівлі, майнові комплекси, торгові центри, склади, магазини та інше. До комерційної нерухомості не відносяться тільки житлові будинки і квартири. Всі аукціони можна побачити на сайті sale.uub.com.ua - офіційному майданчику Прозорро.Продажі.

Комерційна нерухомість в Дніпрі на Prozorro.Sale

Акредитовані в системі торгові майданчики збирають велику кількість зацікавлених користувачів, тим самим формуючи конкурентне ринкове середовище. Ціна лотів тут вигідна. Онлайн-торги проходять за принципами чесності, неупередженості, з рівними правами для всіх учасників.
Користуючись можливостями Prozorro.Sale, в Дніпрі можна придбати приміщення для комфортабельних офісів або промислові цехи, а також повністю порожні будівлі для будь-яких цілей. На електронних аукціонах є як виставлені на продаж приміщення, так й об'єкти, що здаються в оренду.

Як проходять електронні аукціони з продажу комерційної нерухомості?

Щоб взяти участь в онлайн-аукціоні, необхідно:
  1. Зареєструватися на одному з офіційних майданчиків системи Prozorro.Sale, наприклад, sale.uub.com.ua.
  2. Ознайомитися зі списком пропозицій з продажу комерційної нерухомості й вибрати відповідний аукціон.
  3. Подати заявку на участь в аукціоні та сплатити гарантійний внесок. Його сума вказана в описі лота.
  4. Дочекатися початку проведення онлайн-аукціону. На період аукціону в учасників повинен бути доступ до мережі Інтернет.
  5. Робити ставки під час аукціону. Торги проходять в 3 раунди. Користувачі повинні за 3 хвилини зробити ставку. Аукціон з продажу нерухомості йде на підвищення ціни, тому в кінці виграє учасник, який зробить найвищу ставку.
Після закінчення електронного аукціону сторони підписують протокол торгів та договір. Переможець повинен сплатити всю суму придбаної нерухомості. Тоді аукціон оголосять завершеним. Якщо сторони не виконали свої зобов'язання - результати торгів вважаються як незавершені, а лот знову може бути виставлений на продаж.
Менеджери нашого офіційного майданчика sale.uub.com.ua допоможуть розібратися з нюансами покупки нерухомості, подати заявку на участь в аукціоні. Для зручності користувачів передбачена e-mail-розсилка, в якої зазначено відомості про всі нові аукціони.