Продаж комерційної нерухомості в Харкові

До комерційної нерухомості відносяться нежитлові об'єкти, які фізичні або юридичні особи використовують для отримання вигоди. Будинки, адміністративні центри, склади, гаражі можна викупити і використовувати, наприклад, для здачі в оренду або розвитку власного бізнесу. Продаж комерційної нерухомості в Харкові досить вигідний, якщо знати, де саме купувати приміщення і будівлі. Зручно і без ризику це можна зробити за допомогою онлайн-аукціонів системи Prozorro.Sale.

Які види комерційної нерухомості можна купити через Прозорро.Продажі в Харкові?

На аукціони виставляється державна та комунальна власність.
У категорії «Комерційна нерухомість» представлені:
  • власність, яка здається в оренду під офіси, наприклад, переобладнані квартири на перших поверхах будівель;
  • об'єкти для виробничої діяльності (будівлі цехів,склади);
  • нерухомість вільного призначення, яку можна купити для відкриття бізнесу в сфері обслуговування (ресторани, хостели, готелі, мережеві франшизи).
На офіційній майданчику системи Prozorro.Sale «Українська універсальна біржа» sale.uub.com.ua можна придбати нерухомість в привабливих для ведення бізнесу куточках Харкова. Це швидкий спосіб почати свій бізнес з вигідної покупки приміщення під офіс, магазин та інше.

Як взяти участь в аукціонах з продажу нерухомості на Prozorro.Sale?

Процедура покупки комерційної нерухомості в Харкові наступна:
  1. Реєстрація в системі Прозорро.Продажі через акредитований в системі майданчик зі зручним для Вас інтерфейсом, наприклад, sale.uub.com.ua.
  2. Перейти на сторінку аукціону. Тут вибираємо «Подати пропозицію» і підтверджуємо згоду з його умовами.
  3. Внести гарантійний внесок. Точна сума залежить від обраного лота і вказана в його описі.
  4. Онлайн-аукціон. Здійснюється в 3 раунди, в яких кожному учаснику дається 3 хвилини, щоб зробити ставку. Якщо не встигли - система зарахує попередню суму, яку Ви поставили.
  5. Визначення переможця. Проходить в автоматичному режимі. Продавець не може вплинути на рішення системи. У Prozorro.Sale переможцем оголошується учасник, який зробив найвищу ставку.
  6. Оформлення продажу. Для початку підписується протокол торгів. Якщо цього не зробити вчасно, аукціон відміняється. Потім переможець сплачує суму покупки і укладає договір з продавцем.
Після виконання всіх вимог Прозорро.Продажі аукціон вважається завершеним.
До моменту закінчення аукціонів учасники залишаються невідомими для продавців та інших користувачів системи. В ході аукціону видно ставки кожного учасника. Так система бореться з корупцією, забезпечуючи рівні можливості всім учасникам.
Хочете вигідно придбати комерційну нерухомість? На офіційному майданчику Prozorro.Sale sale.uub.com.ua, є повний перелік аукціонів по Харкову. Менеджери проконсультують користувачів й допоможуть подати заявку. Інформаційна електронна поштова розсилка на e-mail інформує передплатників про нові оголошені аукціони.