Продаж комерційної нерухомості на Prozorro.Sale

Купівля та продаж комерційної нерухомості тепер доступна на офіційних майданчиках Prozorro.Sale, наприклад, «Українська універсальна біржа» - sale.uub.com.ua. На онлайн-аукціонах можна придбати нежитлові приміщення за ціною нижче ринкової. На аукціоні рівні права та умови для всіх учасників.

Що відноситься до комерційної нерухомості?

Це об'єкти нерухомості, які використовуються для комерційної діяльності з метою отримання прибутку та зростання капіталу. Житлові будинки і квартири в цю категорію не входять.
На Прозорро.Продажі можна взяти участь в торгах та вигідно придбати:
  • приміщення під офіс - адміністративні будівлі, кабінети, площі в нежитловій частині будови;
  • торговельну нерухомість - кіоски, склади, прибудови, будови вільного призначення;
  • майнові комплекси - з адміністративною будівлею, гаражами та складськими приміщеннями.
В описі лота учасники мають змогу ознайомитися з основними характеристиками, стартовою ціною, розміром гарантованого внеску, датою і часом проведення торгів з продажу нерухомості для комерційних цілей. На електронному аукціоні можна вибрати об'єкти, які знаходяться в потрібному Вам місті України.

Продаж комерційних приміщень через Prozorro.Sale

Що потрібно зробити для участі в торгах:
  1. Зареєструватися на будь-якому з підключених до системи офіційних майданчиків, наприклад, sale.uub.com.ua. Інформація про проведені аукціони ідентична на всіх майданчиках, авторизованих в Прозорро.Продажі.
  2. Вибрати лот - об'єкт комерційної нерухомості. Приміщення можна попередньо оглянути. Адреса вказана в описі лота.
  3. Подати заявку на участь в електронному аукціоні. При цьому важливо упевнитися, що Ваш статус «Учасник», а не «Спостерігач», інакше зробити ставку не вийде.
  4. Перед початком онлайн-аукціону всім учасникам потрібно внести гарантійний внесок - страховку системи від недобросовісних користувачів.
  5. Торги проходять в 3 раунда. Виділено час, щоб зробити ставки - 3 хвилини для кожного учасника.
  6. Переможець визначається автоматично за найвищою ставкою. Після чого сторони повинні підписати протокол торгів, оплатити суму лота і укласти договір продажу нерухомості для комерційних цілей.
Продавці на Prozorro.Sale до оголошення результатів аукціону не знають, хто саме бере участь в торгах, видно тільки ставки. Таким чином система гарантує відсутність корупції.
На офіційній майданчику sale.uub.com.ua, авторизованому у Прозорро.Продажі, опублікований повний перелік аукціонів з продажу нерухомості для використання в бізнесі. Наші менеджери допоможуть учасникам подати заявку, а також нададуть відповідь на питання з приводу електронних торгів. Хочете завжди бути в курсі нових аукціонів? Підписуйтесь на нашу e-mail-розсилку!