На майданчику Української універсальної біржі можна буде придбати чи орендувати земельні ділянки

Відповідно до заяви Президента, мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення буде ліквідовано вже з 1 грудня 2019 року. Саме після цього ділянки сільськогосподарського призначення можна буде відкрито придбати чи орендувати через аукціони системи Прозорро.Продажі, зокрема - через офіційний майданчик «Української універсальної біржі».
За три роки свого існування повністю автоматизована електронна система ProZorro.Sale довела свою ефективність в продажах активів неплатоспроможних банків, нерухомого майна та гірничої продукції. На аналогічний успіх впевнено можуть розраховувати і продавці та покупці земельних ділянок сільськогосподарського призначення у разі співпраці з електронною платформою Українською універсальної біржі.
Українська універсальна біржа має 20-річний досвід виконання найскладніших біржових операцій по всій території України, з 2016 р. sale.uub.com.ua також є офіційним майданчиком Прозорро.Продажі та лідером по кількості успішно проведених аукціонів – наразі 18% всіх торгів системи відбувається саме на нашому майданчику.
Своїм клієнтам ми гарантуємо професійну підтримку та індивідуальний підхід. Наші фахівці допоможуть знайти потрібну земельну ділянку відповідно до ваших побажань та забезпечать повний супровід під час участі в аукціонах», - зауважує Гладкий Сергій, директор Оператора електронного майданчика УУБ.
Всі зацікавлені вже можуть звернутися за будь-якою консультаційною інформацією за телефоном – (044) 221-32-33.