Продаж приміщення вільного призначення на майданчику sale.uub.com.ua

Навіть під час воєнного стану аукціони з продажу приміщень вільного призначення відбуваються у звичному режимі. На початку повномасштабного військового вторгнення працівники ДП «Прозорро.Продажі», як і спеціалісти акредитованого майданчика sale.uub.com.ua, перейшли на дистанційну роботу. Продовжуючи таким чином проведення електронних торгів та підготовку учасників. Навіть більше, фахівці ЕТС Prozorro.Sale потурбувалися про додатковий захист персональних даних, наданих організаторами і учасниками аукціонів.

Приміщення вільного призначення і їх продаж на електронних торгах Прозоро.Продажі

Під визначення приміщення вільного призначення підпадають цілі нежитлові будівлі або їх частини, що експлуатуються з метою отримання прибутку. Вони можуть стояти окремо чи розміщуватися просто у житлових будинках. Основні характеристики: такі об’єкти не мають конкретного цільового призначення, відповідно, вони досить універсальні і відповідають загальним вимогам до нежилих споруд. Відтак після продажу приміщення вільного призначення новий власник сам вирішує, що у ньому розміщувати – офіс, кав’ярню чи магазин.

Саме універсальність є головною перевагою подібних об’єктів, адже у більшості випадків вони не потребують дороговартісного ремонту чи спеціального перепланування. На електронних аукціонах Prozorro.Sale ви обов’язково знайдете потрібне приміщення вільного призначення, продаж якого здійснюватиметься за зрозумілою та повністю прозорою процедурою.

Завдяки зручному інтерфейсу і спеціальній системі фільтрів на майданчику Української універсальної біржі ви швидко знайдете лоти, що відповідатимуть вашим запитам. Так, на сайті sale.uub.com.ua аукціони з реалізації державної і комунальної нерухомості можна відсортувати за площею, регіоном, компанією-організатором, бюджетом та датою проведення.

Плануєте продавати каву to go чи мрієте відкрити невеличкий салон краси? Саме від специфіки бізнесу залежать параметри необхідного приміщення. Адже у цьому випадку воно має розташовуватися у людному місці. Водночас склади та промислові виробництва відкривають поруч зі зручними транспортними розв’язками, але подалі від центру і густонаселених житлових масивів.

Продаж приміщень вільного призначення

на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

Незважаючи на повномасштабне військове вторгнення, протягом березня-квітня 2022 року в електронній системі Прозорро.Продажі було завершено майже 1 700 аукціонів. Завдяки ним державний і місцеві бюджети поповнилися на 156 млн. грн.

Для участі в торгах з продажу приміщень вільного призначення потрібно зовсім небагато: пройти швидку процедуру реєстрації та подати заявку на потрібний лот. З усіма питаннями ви можете звернутися до наших консультантів, зателефонувавши за номером (044)221-32-33 . Підписуйтеся на зручний Телеграм-бот і E-mail-розсилку – щодня отримуйте сповіщення про нові аукціони за даною тематикою.