Скільки коштує 1 га землі в Одеській області

на майданчику ТОВ "УУБ"

Дізнатися, скільки коштує 1 гектар землі в Одеській області, зовсім не складно. Завдяки прозорим торгам у системі Prozorro.Sale уся інформація про продані ділянки є публічною. З моменту запуску ринку землі в Україні минуло небагато часу, тож поки що їх ціна не надто висока. Однак з часом ситуація зміниться і вартість гектара землі в Одеській області значно зросте.

Скільки коштує 1 га землі в Одеській області та інших регіонах України на аукціонах Прозоро.Продажі

У зв’язку зі зростаючим попитом багатьох потенційних покупців цікавить, скільки коштує 1 га землі в Одеській області. Станом на початок 2024 року середня вартість гектара сільськогосподарських угідь в Україні трохи перевищує 36 тис. грн. В Одеській області цей показник є нижчим за середній по країні та становить 32,8 тис. грн/га.

Виноград і баштанні культури – те, чим славиться південь нашої країни. Що ж стосується угідь несільськогосподарського призначення, то вартість гектара землі в Одеській області може сягати сотень тисяч доларів. Якщо мова йде про прибережні зони, що в подальшому стануть популярним місцем туристичного відпочинку.

Не тільки дізнатися, скільки коштує 1 гектар землі в Одеській області, а й купити привабливі ділянки всі охочі сьогодні можуть на електронних торгах Прозорро.Продажі. Завдяки інноваційному ІТ-рішенню стати власником ділянок комунальної, державної або приватної власності має право кожен учасник – для цього йому потрібно лише перемогти у нескладному та цілком прозорому аукціоні.

Через відсутність хабарів та будь-якої упередженості по відношенню до учасників торги на Prozorro.Sale швидко завоювали прихильність потенційних покупців і довіру з боку суспільства. Будь-які порушення тут легко виявити та оскаржити. Таким чином, багатомільйонні відкати більше не осідають у кишенях ненаситних чиновників.

Вартість гектара землі в Одеській області на онлайн-майданчику sale.uub.com.ua

Система Прозорро.Продажі включає в себе більше 40 акредитованих платформ, зареєструвавшись на яких, ви зможете не тільки переглядати наявні аукціони, а й подавати цінові пропозиції на обрані лоти. Взяти участь в аукціонах ви можете на акредитованому майданчику ТОВ "Українська універсальна біржа".

Більше дізнатися про те, скільки коштує 1 га землі в Одеській чи будь-якій інші області України, та як придбати найвигідніший лот, ви можете у персонального менеджера - зателефонувавши за номером (044)221-32-33. Підпишіться на тематичну Email-розсилку майданчика ТОВ "Українська універсальна біржа", наші земельні боти у Telegram і Viber, робіть ставки і перемагайте в аукціонах!

Також стежте за нами у Facebook та отримуйте ще більше актуальної інформації про майбутні аукціони!