Укртелеком в умовах воєнного стану надає в оренду приміщення

На сьогодні ринок комерційної нерухомості поступово починає відновлюватися, адже зростає як попит, так і пропозиції. Більшість компаній вже поновили свою діяльність, а деякі - знаходяться в пошуку нежитлового приміщення для релокації.

В Україні існує безліч сервісів, які спеціалізуються на здачі комерційної нерухомості в тимчасове користування. Ми ж рекомендуємо використовувати виключно офіційні та перевірені платформи, як от акредитовані майданчики електронної торгової системи Прозорро.Продажі.

Наприклад, на аукціонах Української універсальної біржі ви знайдете велику кількість пропозицій. В умовах воєнного стану оренда нерухомості АТ “Укртелеком” є одним із найвигідніших варіантів на відповідному сегменті. Пройдіть акредитацію на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”, щоб отримати доступ до електронних аукціонів з надання об’єктів у тимчасове користування.

Умови оренди приміщень Укртелекому під час воєнного стану

Акціонерне товариство “Укртелеком” має безліч пропозицій з оренди приміщень в умовах воєнного стану. На сьогодні компанія надає в тимчасове користування офісні, промислові, торгові будівлі та складські комплекси в різних регіонах України.

Укртелеком має пакет надлишкових нежитлових об’єктів, що з’явився внаслідок відмови від використання автоматичних телефонних станцій. Крім цього, постійне технічне переоснащення компанії також зменшує потребу в офісних та інших приміщень (приблизно 70 тис квадратних метрів щорічно). 

На сьогодні на балансі АТ “Укртелеком” знаходиться близько 2,8 млн м² нежитлових площ. При цьому 30% вищезгаданих об'єктів мають комерційне спрямування. В умовах воєнного стану Укртелеком здає в оренду нерухомість через електронну торгову систему Прозорро.Продажі. Переглянути актуальні лоти ви можете на будь-якому з офіційних майданчиків Prozorro.Sale, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Укртелеком - як орендувати приміщення компанії в умовах воєнного стану

В останні роки АТ “Укртелеком” активно надає в оренду приміщення саме через електронну торгову систему Прозорро.Продажі. Наприклад, лише за 2020 рік компанія оголосила на Prozorro.Sale 1500 аукціонів з тимчасового використання комерційної нерухомості.

В умовах воєнного стану учасники відповідного ринку можуть з легкістю взяти в оренду приміщення Укртелекому. Для цього варто лише стати клієнтом будь-якого з майданчиків Прозорро.Продажі. Однією із найнадійніших платформ Prozorro.Sale є ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка займає провідні позиції в системі за більшістю показників.

Служба підтримки УУБ постійно знаходиться на зв’язку з клієнтами, дослухаючись до питань та враховуючи пропозиції всіх учасників аукціонів. Для консультації з фахівцями біржі зателефонуйте за номером (044) 221-32-33.

Отримувати оперативну інформацію з ринку комерційної нерухомості допоможе Email-розсилка УУБ та боти в Telegram і Viber. Налаштуйте їх, щоб бути в курсі майбутніх аукціонів та їх результатів. Також долучайтеся до сторінки Української універсальної біржі у Facebook, де ви знайдете ще більше актуальної інформації про торги, зокрема з оренди комерційної нерухомості.