Як продати земельну ділянку на електронному майданчику ТОВ УУБ

З відкриттям ринку багатьох землевласників почало хвилювати питання «Як продати землю в Україні?». Адже є чимало зацікавлених осіб, які не втратять нагоди нажитися на цінному активі. Перешкодити останнім має система Prozorro.Sale, завдяки якій в нашій державі зламалася не одна корупційна схема. Саме тому влада ухвалила ряд законів, що закріплюють продаж і здачу в оренду державних і комунальних земель незалежно від їх призначення виключно на прозорих електронних торгах.

Як продати землю на онлайн-аукціоні Прозорро.Продажі?

Сьогодні завдяки електронним аукціонам продати, купити або здати в тимчасове користування земельні ділянки комунальні, державні та приватні підприємства, установи і організації можуть буквально у два кліки. Для цього не потрібно оббивати пороги чиновників та збирати купу непотрібних папірців. Торги, що відбуваються у сучасному онлайн-форматі – це ідеальна відповідь на те, як продати землю в Україні без хабарів і корупційних домовленостей.

Загалом на торгах Prozorro.Sale можна знайти аукціони з ділянками різноманітного цільового призначення. Пройшовши реєстрацію на одному з акредитованих майданчиків, наприклад, sale.uub.com.ua, ви дізнаєтеся, як вигідно продати землю:

  • сільськогосподарську;
  • лісогосподарську;
  • водного фонду;
  • для будівництва житлових і громадських споруд;
  • оздоровчого та рекреаційного призначення;
  • промисловості, енергетики, зв’язку, транспорту, оборони.

На даний момент найбільше відповідей на запит «Як продати землю в Україні» стосуються саме угідь сільгосппризначення. Їх використовують для:

  • виготовлення с/г продукції;
  • проведення наукових досліджень, здійснення навчальної діяльності;
  • розташування відповідних об’єктів інфраструктури, наприклад, оптових ринків сільгосптоварів.

Сюди відноситься рілля, площі, відведені під багаторічні насадження, сіножаті та пасовища.

Вирішуючи, як продати землю сільськогосподарського призначення, слід врахувати певні обмеження. Наприклад, поки що купувати такі ділянки мають право тільки громадяни України і то в невеликій кількості – максимум 100 га на одного покупця.

Продати земельні ділянки на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

Після реєстрації на сайті sale.uub.com.ua ви отримаєте доступ до найбільшої в країні бази електронних торгів з реалізації та оренди різноманітних комунальних, державних і приватних активів. Досвідчені консультанти детально пояснюють кожному клієнту, як продати землю на максимально вигідних умовах та зробити це відкрито і прозоро.

Завдяки зручному інтерфейсу ви легко знайдете потрібні лоти, відсортувавши їх за регіоном, площею, номером, датою проведення та бюджетом аукціону. В особистому кабінеті ви зможете подати заявку на обраний лот та завантажити необхідні документи.

Підпишіться на нашу щоденну E-mail-розсилку, спеціальні земельні боти у Telegram і Viber та першими отримуйте сповіщення про оголошення нових торгів!