Зніму комерційну нерухомість на електронних торгах Prozorro.Sale

Прекрасна можливість зняти комерційну нерухомість за привабливою ціною, без жодних додаткових внесків і прихованих платежів, сьогодні надається клієнтам електронного майданчика Української універсальної біржі. Ледь не щодня в системі Прозорро.Продажі публікуються десятки аукціонів. Виставлені на них лоти здатні задовольнити потреби найвибагливіших покупців. Вам більше не потрібно шукати в Інтернеті оголошення на зразок «Здам комерційну нерухомість». На сайті sale.uub.com.ua на вас чекають сотні прибуткових об’єктів, розташованих по всій Україні.

Зніму комерційну нерухомість через електронні торги Prozorro.Sale

Система електронних аукціонів Прозоро.Продажі надає представникам бізнесу чимало вигідних пропозицій. Підприємці, що планують зняти комерційну нерухомість, як правило шукають цілі будівлі і споруди, а також земельні ділянки. Їх використовують для отримання стабільного прибутку – від ведення власного бізнесу до зростання інвестиційного капіталу.

Будинки, відведені під офіси, промислові і складські приміщення, готелі, кав’ярні, окремі крамниці чи сучасні торгові центри, гаражі, підприємства аграрної сфери – усі ці споруди входять до категорії «Комерційна нерухомість». Її можна поділити на кілька груп:

  • вільного використання;
  • роздрібна торгівля;
  • офісна;
  • промислова.

В оголошенні «Зніму комерційну нерухомість на Prozorro.Sale» може також йтися про оренду земельних ділянок і інших природних угідь, надр, лісів, багаторічних насаджень, водних об’єктів, будь-якого нерухомого майна, фізично «прив’язаного» до землі. Під цю категорію підпадають і майнові права на землю. По суті будь-яка нерухомість стає комерційною, якщо її експлуатація передбачає отримання прибутку. Наприклад, просто зараз на майданчику Української універсальної біржі можна прийняти участь в електронному аукціоні з продажу приватної земельної ділянки під будівництво з дуже вигідним розташуванням.

Здам комерційну нерухомість на майданчику sale.uub.com.ua

Процес здачі в оренду нерухомого комерційного майна через майданчики Prozorro.Sale є максимально простим і зрозумілим. Активи, що належать державним, комунальним, приватним компаніям або фізичним особам швидко знаходять нових власників. Зняти комерційну нерухомість в будь-якому місті чи області тут можна буквально в два кліки – достатньо попередньо зареєструватися на майданчику Української універсальної біржі.

Земельна ділянка у спальному районі мегаполісу, багатоповерхівка в центрі столиці чи будиночок в Карпатах – тут кожен знайде цікавий лот за привабливою ціною. Наразі в системі Прозорро.Продажі відбулося більше 10 тис. аукціонів за тематикою «Здам комерційну нерухомість», що принесли їх організаторам 9,5 млн. грн. Найбільшим попитом на онлайн-торгах користуються будівлі для офісів. Також учасники аукціонів залюбки орендують промислові споруди та торгові приміщення.

Скористайтеся індивідуальною E-mail-розсилкою або спеціальним Telegram- чи Viber-ботом – оберіть відповідну категорію та першими дізнавайтеся про оголошення нових торгів, на яких можна вигідно зняти комерційну нерухомість на будь-який смак.