Здам землю в оренду на електронному майданчику ТОВ УУБ

Здати землю в оренду в будь-якому регіоні та за простою процедурою сьогодні може кожен охочий. Тимчасова форма користування ділянками є найпоширенішою серед вітчизняних землекористувачів. Вони експлуатують угіддя для ведення підприємницької діяльності, зокрема фермерської. Натомість власники ділянок отримують регулярний пасивний дохід.

Державна та комунальна земля здається в тимчасове користування через електронні аукціони на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Одним з таких, який має чималий досвід в організації торгів у різних напрямах, є ТОВ «Українська універсальна біржа».

 Здам землю в оренду на вигідних умовах через Прозорро.Продажі

Які особливості передбачає здача землі в оренду?

  1. Орендар розпоряджається ділянкою відповідно до її цільового призначення.
  2. У договорі чітко прописаний термін, на який земля здається в тимчасове користування.
  3. Експлуатація майна передбачає певну плату; у цьому випадку вона визначається за результатами електронного аукціону.

Реалізація землі на Прозорро.Продажі наразі набирає обертів. За останній місяць на спеціальних майданчиках успішно відбулося 130 земельних торгів. Зараз у системі оголошено 1271 аукціон з продажу та оренди землі. Перевагами останньої є дроблення фінансових витрат, а також легша процедура зміни ділянки у разі потреби.

Суттєві зміни сколихнули ринок землі у 2021 році: земля всіх форм власності стала доступна для оренди. Це стане поштовхом для розвитку не тільки аграрного бізнесу, а й економіки загалом. Угіддя державної і комунальної власності отримають нових інвесторів, що збільшить їх ефективність, а отже, і надходження до Держбюджету. А завдяки системі Прозорро.Продажі земельні торги проходять чесно і відкрито. Конкуренція між учасниками формує єдину і об’єктивну ціну на ринку. 

Здача землі в оренду проходить на електронних майданчиках

Землю зараховують до нерухомих активів. До того ж цей ресурс зазнає мінімальних змін. Це означає, що такий ринок є стабільним і надійним. Підприємців приваблює можливість отримання хорошого прибутку від користування ділянками.

На електронних майданчиках Прозорро.Продажі, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа», уже оголошено чимало торгів зі здачі землі в оренду. У цій категорії ви знайдете не лише аграрні угіддя, а й ділянки під забудову, водного чи рекреаційного фонду тощо.

Електронна система Prozorro.Sale працює вже понад 5 років, адмініструючи торги у різних напрямах: дозволи на видобуток корисних копалин, нерухомість різного призначення, металобрухт, вагони Укрзалізниці, майно банкрутів та багато інших. Знайти лоти в усіх цих сферах можна на майданчику sale.uub.com.ua. 

Наші фахівці з радістю прийдуть вам на допомогу і будуть супроводжувати вас під час онлайн-аукціону. А для ще зручнішого пошуку земельних торгів підписуйтеся на спеціальні Telegram- і Viber-бот. Новини майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» читайте на нашій сторінці у Facebook.