Реалізація земель комунальної власності в системі Prozorro.Sale

Реалізація земель комунальної власності через платформу Prozorro.Sale – це зручний та ефективний механізм, який сприяє підвищенню прозорості та конкурентності процесу. Система Прозорро.Продажі дозволяє органам місцевого самоврядування ефективно використовувати наявні ресурси.

Які землі перебувають у комунальній власності? Як орендувати чи купити такі угіддя через онлайн торги

Землі комунальної власності - це доволі широка категорія. Вона об’єднує усі угіддя в межах населених пунктів, що не належать державі та приватним особам. Також до цієї категорії належать ділянки, на яких розташована нерухомість комунальної власності без прив’язки до місцеположення.

Сьогодні оренді підлягають усі комунальні угіддя, а от купівлі - ні. Станом на зараз продовжує діяти заборона на продаж неприватних сільськогосподарських земель.

Процедура оренди чи купівлі ділянки на торгах включає кілька кроків:

  1. Реєстрація. Для участі в онлайн торгах вам необхідно зареєструватися на акредитованому майданчику - sale.uub.com.ua.
  2. Пошук і вибір лотів. Вам більше не потрібно переглядати оголошення на десятках різних сайтів, адже сьогодні усі пропозиції щодо оренди/продажу комунальних угідь зібрані на майданчику sale.uub.com.ua.
  3. Подання заявки. Після вибору лота необхідно створити заявку на участь у торгах.
  4. Проведення аукціону. Торги відбуваються в електронному форматі (онлайн). Тому робити ставку та стежити за ходом аукціону ви можете навіть не покидаючи власний будинок чи офіс.
  5. Оформлення угоди. У разі виграшу в аукціоні ви маєте оформити орендну чи купівельну угоду з місцевими органами влади.

Загалом участь у торгах на майданчику Української універсальної біржі - це вигідна можливість для підприємців та інвесторів орендувати чи купити необхідну ділянку у будь-якому населеному пункті країни. На sale.uub.com.ua зібрані сотні пропозицій на будь-який смак та бюджет, тому ви точно зможете знайти найоптимальніший варіант.

Купуйте та орендуйте землі комунальної власності на майданчику Української універсальної біржі

Забезпечте собі можливість реалізації бізнес-ідей, купуючи або орендуючи земельні ділянки комунальної власності на Українській універсальній біржі. Тут ви зможете знайти ідеальні пропозиції, адже щодня на sale.uub.com.ua оголошуються все нові аукціони.

Простий та зручний пошук дозволить знайти оптимальний варіант для вашого проекту. Ви можете вибирати серед різних розмірів ділянок та локацій. Участь у торгах гарантує вам чесні та прозорі умови, а також можливість вигідно придбати обране угіддя.

Будьте впевнені, що ви отримаєте доступ до інформації про кожну ділянку, включно з її характеристиками, умовами використання, фото тощо. Це допоможе вам зробити обдуманий вибір, враховуючи ваші потреби та плани.

Отримувати ще більше інформації про земельні торги ви можете налаштувавши Email-розсилку, спеціальні боти в Telegram і Viber, та долучившись до сторінки УУБ у Facebook.