В Ужгороді вигідно купити землю під забудову можна на е-аукціонах

Закарпаття - потужний туристичний, історичний та економічний регіон, який продовжує приваблювати інвесторів з усіх куточків країни. Серед найактуальніших можливостей для інвестування - електронні аукціони на яких кожен охочий може купити землю під забудову в Ужгороді чи будь-якому іншому населеному пункті області. Ще більш привабливою подібну інвестицію робить онлайн формат торгів, завдяки чому придбати ділянку можна дистанційно.

Земля під забудову в Ужгороді: як відбувається процес реалізації ділянок на Prozorro.Sale

Ужгород - місто з багатою історією та культурою, а також не менш потужним економічним потенціалом. Зокрема у місті активно розвивається ринок нерухомості, а тому попит на землю під забудову постійно зростає. Процес реалізації земельних ділянок під будівництво в Ужгороді тепер відбувається за допомогою інноваційної платформи Prozorro.Sale.

На Прозорро.Продажі державні та комунальні підприємства, а також приватні особи, розміщують інформацію про землю, доступну для продажу. Основна мета цього процесу - забезпечити прозорість та конкуренцію, щоб кожен охочий міг отримати шанс на власну ділянку.

Процедура участі в аукціоні надзвичайно проста. Покупець реєструється на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua, де йому доступна повна інформація про об'єкти продажу: розташування, площа, цільове призначення, ціна тощо. Для подальшої участі в аукціоні необхідно вибрати аукціон, що викликав найбільшу зацікавленість, та подати заявку на участь.

Важливими етапами, без проходження яких учасник не буде допущений до торгів, є надання менеджерам майданчика необхідних документів та сплата обов’язкових внесків: реєстраційного та гарантійного!

Далі власне й відбувається аукціон, де зацікавлені особи змагаються за лот. Переможцем торгів стає учасник з найбільшою ставкою.

Особливістю Prozorro.Sale є відкритість аукціонного процесу. Переглянути результати торгів може кожен охочий, що дозволяє забезпечувати контроль громадськості та відповідних органів за перебігом аукціонів і виявлення будь-яких неправомірних дій з боку учасників.

Таким чином, завдяки Prozorro.Sale процес реалізації землі під забудову в Ужгороді та інших населених пунктах України став більш ефективним та прозорим. Ця ініціатива сприяє сталому розвитку міста та дозволяє громадянам отримати власну ділянку у найзручніших місцях міста.

Купуйте землю під забудову в Ужгороді на ТОВ “Українська універсальна біржа”

Розумні інвестиції починаються з правильного вибору. Якщо ви мрієте про власну землю під забудову в Ужгороді, тоді майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа” - ваш найкращий партнер у реалізації цих планів.

Ми надаємо вам можливість скористатися зручними додатками: електронною розсилкою та земельними ботами в Telegram і Viber. Налаштуйте їх за потрібними параметрами, щоб отримувати сповіщення про появу на Prozorro.Sale потенційно цікавих пропозицій.

Також долучайтесь до Facebook-сторінки УУБ та стежте за новинами системи Прозорро.Продажі та не тільки!