Продаж комерційної нерухомості в Ужгороді на онлайн-майданчиках

В Ужгороді комерційна нерухомість поділяється на такі типи: промислові будівлі, приміщення вільного призначення, частини споруд, бізнес-центри тощо. Такі нежитлові об’єкти купують чи орендують з метою ведення підприємницької діяльності. Дохід від такого процесу отримує не лише власник майна чи покупець (орендар), а й Держбюджет за умови, що торги відбуваються публічно через систему Прозорро.Продажі.

Якщо ви готові купити нерухомість комерційного призначення або ж взяти приміщення в тимчасове користування для розвитку свого бізнесу, реєструйтеся на офіційному майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та беріть участь в електронному аукціоні.

Комерційна нерухомість в Ужгороді реалізується за прозорими правилами

На торгах у системі Прозорро.Продажі ви знайдете як житлову, так і комерційну нерухомість. Зокрема остання категорія налічує ще й земельні ділянки та водойми.

Вартість комерційної нерухомості в Ужгороді та інших містах України залежить від низки факторів: прогнозований дохід підприємця, наявність/відсутність ремонту, місцезнаходження об’єкта. Потенційному інвестору при виборі приміщення слід звернути увагу на його площу, кількість паркомісць поруч, на якому поверсі воно знаходиться та інші характеристики, що впливатимуть в подальшому на клієнтооборот, а отже, і ваш прибуток.

Ужгород є доволі туристичним містом, що дозволяє відкривати тут заклади відповідного профілю (готелі, кафе, нічні клуби, хостели тощо). Розташування вашої комерційної нерухомості залежить від її призначення. Наприклад, ви маєте плани відкрити кафе чи затишну кав’ярню, звісно, що для таких приміщень краще обирати центр міста. А от якщо ви працюєте в промисловій сфері, то склади, ангари чи схожі об’єкти ви будете розміщувати на периферії міст у промзонах

І оренда, і купівля нерухомості комерційного призначення доступна на прозорих онлайн-аукціонах у системі Prozorro.Продажі. Реєстрація на акредитованому електронному майданчику sale.uub.com.ua надасть вам змогу подавати заявки на торги і пропонувати свої ціни за лоти прямо зі свого комп’ютера чи ноутбука. 

Продаж комерційної нерухомості в Ужгороді на майданчику ТОВ УУБ

Нежитлова нерухомість, яка належить державі чи об’єднаним територіальним громадам, активно реалізується в системі електронних торгів Прозорро.Продажі. Учасники аукціонів задоволені зручністю умов, відсутністю корупції, дискримінації та бюрократії.

За понад 5 років роботи модуля Prozorro.Sale у різних напрямах роботи пройшло вже 460 тисяч публічних торгів. Це збагатило бюджети на місцях на суму 66,8 млрд грн.

Дізнавайтеся про торги комерційною нерухомістю в Ужгороді та по всій Україні на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. 

Отримуйте моментальні сповіщення про оголошення нових лотів за допомогою наших ботів у Вайбер і Телеграм. Також не забувайте слідкувати за офіційною сторінкою ТОВ УУБ у Facebook, там багато корисної інформації.