Аукціони з продажу приміщень у Тернополі на Прозорро.Продажі

Знаходитеся в пошуку оптимальної комерційної нерухомості? Рекомендуємо звернути увагу на електронні аукціони з продажу нежитлових приміщень у Тернополі, Львові, Києві, Дніпрі, Одесі та інших містах України, що проходять у торговій системі Прозорро.Продажі. Для участі в торгах необхідно перейти на сайт Української універсальної біржі (sale.uub.com.ua) та пройти акредитацію.

Продаж приміщень у м. Тернопіль за вигідною ціною та справедливими умовами

Тернопіль є одним із найперспективніших для розвитку бізнесу населених пунктів України. Щорічно місто займає провідні позиції в рейтингах інвестиційної привабливості. Так, за підсумками минулого року Тернопіль посів 5-те місце за цим показником. Тому й не дивно, що в місті постійно з'являються нові компанії.

Щодо останніх, то одним із головних атрибутів будь-якої справи є наявність комерційної нерухомості. Саме цей фактор надає бізнесу можливість будувати довгострокові плани та не залежати від бажання орендодавця.

На сьогодні найкращі варіанти з нежитловими об’єктами доступні на аукціонах з продажу приміщень у Тернополі та інших містах України, що проходять в електронній торговій системі Prozorro.Sale. На торгах Прозорро.Продажі для користувачів доступні як цілі будівлі, так і їх частини. При цьому інвестувати можна в приміщення будь-якого призначення: торгового, офісного, готельного, складського, виробничого тощо. До того ж об’єкти на аукціонах Прозорро.Продажі продаються за наявною ринковою ціною, яка враховує реальний попит та пропозицію. 

Говорячи про комерційну нерухомість потрібно розуміти, що вартість приміщень, які мають подібні параметри, може дуже сильно відрізнятися. Річ у тому, що ціна нежитлових об’єктів формується за сукупністю низки факторів:

  1. Розташування в межах населеного пункту.
  2. Транспортна доступність.
  3. Площа та планування.
  4. Цільове призначення.

На офіційному сайті майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” ви можете переглянути повний перелік приміщень, доступних для продажу у Тернополі чи іншому місті України. Для пришвидшення процесу пошуку потрібного вам лоту використовуйте фільтри (бюджет, регіон, замовник тощо).

Вигідно продати приміщення у Тернополі чи іншому місті України можна на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Чому державні та комунальні установи, а також приватні особи продають приміщення в Тернополі та інших містах України саме через електронні аукціони на Прозорро.Продажі? По-перше, користувачів приваблює можливість реалізації нерухомості за ринковою вартістю. Аукціони на Prozorro.Sale є надзвичайно конкурентними, що дозволяє власнику отримати за приміщення справедливу ціну. По-друге, безпечність угоди. Система Прозорро.Продажі є повністю автоматизованою, що унеможливлює будь-які сторонні втручання в процедуру проведення аукціонів. Відповідно, продавець, так само як і покупець, убезпечений від будь-яких ризиків.

Крім цього, користувачів приваблює можливість простого доступу до аукціонів. На сьогодні для участі у торгах з продажу приміщень достатньо акредитуватися на sale.uub.com.ua, подати необхідні документи та сплатити гарантійний внесок.

Спеціально для клієнтів Української універсальної біржі наші фахівці створили зручні Viber- та Telegram-боти, налаштування яких допоможе отримувати оперативну інформацію про майбутні аукціони в системі Прозорро.Продажі.