У Полтаві купити кругляк сосни ви зможете на онлайн-торгах УУБ

Починаючи з липня 2021 р. купити кругляк сосни у Полтаві деревообробні підприємства можуть на електронних аукціонах біржі УУБ. Подібні зміни влада була змушена впровадити через катастрофічне зростання кількості корупційних схем і договорняків під час укладення так званих «прямих договорів». Тож якщо вам необхідно купити ліс-кругляк сосни у Полтаві на цілком чесних і прозорих торгах – звертайтеся до фахівців Української універсальної біржі.

Куплю кругляк сосни у Полтаві і Полтавській області на аукціоні ТОВ «УУБ»

01 липня 2022 р. почали діяти зміни у чинному законодавстві, згідно з якими державні підприємства, що є постійними лісокористувачами, заготовлену деревину зобов’язані реалізовувати на електронних біржових торгах. Так, як показує практика, онлайн-аукціони, які проводить Українська універсальна біржа, користуються значною популярністю серед наших клієнтів.

Разом з електронною системою обліку можливість купити ліс-кругляк у Полтаві на біржових торгах дозволить суттєво зменшити тіньовий продаж деревини, який сьогодні складає до 20% від усього ринку.

Раніше керівники лісових господарств навмисно завищували вартість лотів, пропонуючи покупцям домовитися напряму і вигідно купити кругляк сосни у Полтаві за меншу вартість. Звісно, відповідальні особи отримували за це чималі відкати. Також досить часто в документах про продаж не вказується справжня ціна та обсяги проданої сировини. Внаслідок подібних махінацій лісозаготівельні організації позбавлялися значної частини прибутку, що завдавало збитків усій галузі.

Продам дуб-кругляк у Полтаві на торгах

ТОВ «Українська універсальна біржа»

Вас цікавлять великі партії необробленої деревини, зокрема дубу? Найкращим рішенням купити ліс-кругляк у Полтаві стане участь в прозорому аукціоні на Українській універсальній біржі.

У липні 2022 року на товарних біржах, які мають відповідну ліцензію, було реалізовано 476 тис. кубометрів необробленої деревини, в тому числі дубу-кругляку, на загальну суму 1,13 млрд. грн. І це лише за один місяць роботи за оновленим законодавством.

Зараз все більше деревообробних підприємств у Полтаві хочуть купити кругляк сосни або дуба на прозорому публічному аукціоні – у цьому вам неодмінно допоможуть фахівці Української універсальної біржі. Що для цього потрібно? Заздалегідь отримати акредитацію на нашому сайті uub.com.ua. Щоб дізнатися про появу нових торгів, підписуйтеся на регулярну електронну розсилку, нашу офіційну сторінку у Facebook та інтелектуальний Viber або Telegram-бот УУБ.