Землю в Полтаві купити можна на онлайн-торгах

Угіддя - це універсальний ресурс, який використовується у величезній кількості галузей економіки. Наприклад, земля експлуатується в сільському господарстві, вона необхідна при будівництві, облаштуванні рекреаційно-оздоровчих зон, розташуванні об’єктів промисловості та іншого. Саме багатопрофільність та універсальність угідь впливають на попит, який зараз існує на них в Україні.

Сьогодні купити землю в Полтаві, Києві, Одесі, Дніпрі та будь-яких інших містах нашої державі надзвичайно просто. Щоб отримати доступ до величезної бази даних торгів, зареєструйтеся на електронному майданчику sale.uub.com.ua. Після цього ви зможете подати документи та власне взяти участь в аукціоні.

У Полтаві купити землю можна через електронну систему Прозорро.Продажі

Протягом останніх двох років в Україні відбувалося формування ринку землі. Для цього парламентарі ухвалили низку законопроектів та постанов, які мають максимально забезпечити інтереси як продавців, так і покупців.

Зокрема однією із вимог українців була прозора процедура проведення всіх торгів, на яких можна купити землю в Полтаві та інших містах України. Досягти цього вдалося завдяки прийняттю рішення про адміністратора аукціонів з реалізації угідь. Ним було визначено ДП “Прозорро.Продажі”. Основна особливість модуля Prozorro.Sale - його електронний формат.

На онлайн-торгах, що проходять через спеціальні майданчики системи Прозорро.Продажі, для потенційних інвесторів доступні ділянки різного цільового призначення:

  • аграрні - є найпопулярнішою категорією на аукціонах. Використовуються для ведення тваринництва та рослинництва, а також розміщення с/г інфраструктури;
  • під забудову - передбачають будівництво житлових, громадських та комерційних об’єктів нерухомості;
  • оздоровчого та рекреаційного призначення - використовуються для облаштування лікувальних зон (санаторіїв, лікарень тощо);
  • водного фонду - передбачають спорудження на прибережних територіях місць для відпочинку, а також обслуговування різних гідрооб’єктів;
  • промисловості, транспорту, оборони, енергетики та зв’язку - пов’язані з експлуатацією об’єктів цих сфер.

Варто зазначити, що прозорий ринок землі вигідний не тільки землевласникам та інвесторам, а й державі. Річ у тому, що з кожної операції “купівлі-продажу” до Державного бюджету надходять дивіденди. 

Купити землю в Полтаві через майданчик ТОВ УУБ

ДП “Прозорро.Продажі” не дарма було визначено адміністратором земельних торгів. Річ у тому, що модуль Prozorro.Sale вже понад 5 років функціонує у сфері реалізації різних державних та комунальних активів. За цей період вдалося провести 458 тисяч аукціонів, які сумарно поповнили Держбюджет на суму в понад 67 млрд грн.

І ці показники постійно зростають, адже на Прозорро.Продажі регулярно з’являються все нові й нові напрями, одним із яких минулого року стали торги, на яких можна купити землю в Полтаві чи будь-якому іншому місті.

Для участі в аукціонах з реалізації угідь достатньо бути клієнтом майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа”. Безумовною перевагою нашої платформи є спеціальні земельні боти в Telegram та Viber, налаштувавши які ви зможете отримувати миттєві сповіщення про появу нових торгів в системі Прозорро.Продажі. Також долучайтеся до сторінки УУБ у Facebook, щоб не пропускати актуальну інформацію про майбутні аукціони.