У Полтаві орендувати комерційну нерухомість можна онлайн

Сьогодні увага інвесторів все більше прикута до торгів з оренди комерційної нерухомості в Полтаві та інших населених пунктах нашої держави. Така популярність цього напряму аукціонів визначається стабільністю та рентабельністю відповідного ринку. До того ж сьогодні торги комерційними приміщеннями відбувають відкрито та справедливо, що стало можливо завдяки електронній торговій системі Прозорро.Продажі та її офіційним майданчикам на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Зареєструйтеся на sale.uub.com.ua та переконайтеся в цьому самі.

Комерційна нерухомість у Полтаві в оренду здається через електронні аукціони

Які об’єкти належать до категорії “комерційна нерухомість”? Загалом вона об’єднує низку приміщень нежитлового фонду, які використовуються інвестором (орендарем) для отримання прибутку. Сьогодні на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” на торгах з оренди комерційної нерухомості в Полтаві та інших містах України можна зустріти об’єкти наступного призначення:

  • торговельні - об’єднують площі, що використовуються для реалізації великої кількості груп продовольчих та непродовольчих товарів (супермаркети, магазини, аптеки тощо);
  • офісні - експлуатуються для забезпечення комфортної роботи працівників різних установ та компаній;
  • об’єкти критичних галузей - об’єднує промислову, транспортну, енергетичну, оборонну та іншу важливу для держави інфраструктуру;
  • соціальні - до цієї категорії належать різні громадські об’єкти (медичні, спортивні заклади тощо).

Щодо вартості оренди комерційної нерухомості в Полтаві, як і в інших містах України, то вона залежить від низки факторів:

  • розташування - мається на увазі як район міста (центральний чи окраїнний), так і положення в його межах;
  • наявність поруч розвиненої мережі комунікацій (паркомісця, зупинки громадського транспорту);
  • ремонт;
  • площа.

Сьогодні для пошуку комерційних приміщень існує величезна кількість сервісів. Однак ми рекомендуємо обирати тільки перевірені платформи, якими є майданчики системи Прозорро.Продажі. Наприклад, на ТОВ “Українська універсальна біржа” ви завжди знайдете величезну кількість актуальних та вигідних пропозицій.

Орендувати комерційну нерухомість в Полтаві через ТОВ УУБ

Сьогодні на торгах електронної системи Прозорро.Продажі в тимчасове користування здаються сотні приміщень державної, комунальної та приватної власності. Власне Prozorro.Sale є базою даних про всі об’єкти, а от за проведення аукціонів відповідають спеціальні акредитовані майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. 

Для участі у торгах зареєструйтеся на sale.uub.com.ua. Якщо у вас виникнуть труднощі на будь-якому з етапів аукціону, можете зателефонувати за номером (044) 221-32-33 для консультації з нашими фахівцями. Крім якісної юридичної та технічної підтримки від спеціалістів, майданчик УУБ має ще кілька переваг, однією з яких є спеціальні Viber- і Telegram-боти. Налаштуйте їх за потрібними вам параметрами та отримуйте сповіщення про появу нових торгів у системі Прозорро.Продажі. Також долучайтеся до офіційної сторінки УУБ у Facebook, де ми постійно оновлюємо інформацію щодо майбутніх аукціонів з оренди комерційної нерухомості в Полтаві та інших містах України.